diumenge, 26 d’abril del 2015

Ciudadanos presenta el seu programa



En una demostració de transparència i claredat d’idees, anticipant-se fins i tot molts altres partits que mai no tenen res a dir i pateixen un patètic buit de continguts, Ciudadanos Salou, que compta amb la tarragonina Marta Cortés com a cap de llista, ha donat a conèixer el seu programa davant les municipals del pròxim 24 de maig. Aquestes ambicioses propostes electorals es concreten en un decàleg. És el següent: 

1. Que el camí de ronda sigui el Balcó del Mediterrani. 
2. Que el nucli antic deixi pas a un nou Serrallo. 
3. Que l’ajuntament esdevingui un circ romà (de fet, sovint ho és, un circ, però se suposa que amb l’arribada de Ciudadanos al consistori encara ho serà més). 
4. Que la plaça Bonet s’agermani amb plaça de la Font. 
5. Que la Torre Vella sigui declarada catedral. 
6. Que el carrer Barcelona canviï de nom: Rambla Nova de la via cap amunt i Rambla Vella de la via cap avall. 
7. Que la platja de Ponent sigui la Waikiki salouenca (amb el compromís afegit que s’habilitaran reservats per poder fotre kikis amb les russes. Si vénen, és clar). 
8. Que el passeig de Jaume I es digui de Santa Tecla. 
9. Que s’enderroqui immediatament l’edifici de l’antiga Capitania, tal com s’ha fet amb l’antiga Duana, però no per deixar-lo abandonat, sinó per obrir-hi clíniques dentals. 
10. Que la plaça d’Europa perdi tan ridícula denominació i sigui reconeguda com a plaça Imperial Tàrraco. 

A dalt, a l’esquerra, Marta Cortés. Al seu costat, l’exregidora pepera Reyes Pino, número 2 de la llista, tot i que és la que pilotarà el carro. Totes dues, al circ.