dissabte, 27 de juny del 2015

Salou s’apunta al dia de l’orgull gai



Una bandera de l’arc de sant Martí oneja des d’ahir a l’ajuntament de Salou, just a l’entrada del saló de plens i visible des del carrer. Hi estarà fins demà, amb motiu del dia internacional de l’orgull gai. La junta de portaveus va decidir col·locar-la a petició del grup municipal del PSC. «És imprescindible en una societat avançada el respecte profund de les diferències entre persones. El col·lectiu de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals fa molt de temps que està lluitant per reivindicar els seus drets, però aquesta lluita ha de ser de tota la societat», assegura el portaveu socialista, Antoni Brull. 
L’alcalde, Pere Granados (CiU), afirma que «Salou és un gran exemple de convivència sota els principis de tolerància i respecte, i se suma a la reivindicació d’aquest col·lectiu per recolzar la seva plena igualtat en una societat lliure d’homofòbia». 

Notícia publicada avui al Diari de Tarragona. Granados parla de tolerància, però m’hauria agradat veure la seva resposta si no hagués de governar en minoria.