dijous, 10 de desembre del 2020

Granados: “El Projecte Morrut té l’aval de Silicon Valley”

 


L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha confirmat que la fàbrica de morrut que l’Ajuntament està construint a la urbanització del Mirador es troba en una fase molt avançada. En una entrevista en exclusiva amb Carrer del Mar revela que un cop entri en funcionament la planta “proporcionarà ocupació i benestar a totes les famílies de la ciutat. Fa molt de temps que hi estem treballant”.

Amb la nova factoria de morrut Salou ja no necessitarà dependre exclusivament del turisme, oi?

Efectivament, és un projecte molt ambiciós que permetrà diversificar l’economia del municipi. S’ha acabat dependre exclusivament de sol i platja, se’ns obren noves fonts de riquesa. Serem un referent mundial.

Quants diners costarà la fàbrica?

Ni un ral. Pensi que és un regal de la natura. N’hi ha hagut prou amb desentendre’s del Mirador uns anys perquè el morrut s’expandeixi al seu gust. Ara és l’hora de collir els fruits sembrats.

I què en diuen els ecologistes?

Calla, tu, que per fi hem trobat una inversió a la qual no li han posat pegues. Deu ser cosa de l’afinitat del morrut amb els pollosos.

La inversió, compta amb suport internacional?

Per descomptat. Hem mantingut contacte amb especialistes de Silicon Valley que ens han donat el seu vistiplau a l’operació. És un projecte de gran envergadura. El nostre ideal és que el morrut s’escampi a totes les palmeres del municipi. Guaitar el passeig de Jaume I esdevindrà una experiència única de ciutat intel·ligent.

Pensa presentar una altra vegada a les municipals?

Amb el morro que tinc, això no cal ni preguntar-ho.