dilluns, 5 de setembre del 2022

Algú sap on era el Joan Ruiz ahir?

 


La inauguració ahir del monument a Jaume I a la cala de les Ferreries, davant del port natural de Salou, des d’on el 1229 el monarca catalanoaragonès va salpar cap a la conquesta de Mallorca, va ser una cerimònia molt solemne per a l’alcalde, Pere Granados, que anava vestit com si anés de boda. 

Recordem que l’acte va comptar amb la presència del vicepresident de la Diputació de Tarragona, de l’alcalde accidental de Reus, d’un regidor de Vila-seca, del president del Consell Comarcal del Tarragonès, de la Cambra de Comerç de Reus, el degà de la facultat de Turisme de la URV, així com representants dels Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat i dels cossos de seguretat, entre altres autoritats. 

Efectivament, molts convidats, molta flor i nata d’estar per casa. 

Ara que hi penso: enmig de tanta plana major, de tanta crème de la crème, algú va veure el diputat Joan Ruiz? Sí, el factòtum del PSC amb qui Granados ha negociat liderar una llista conjunta amb vista a les municipals de l’any que ve? 

És que encara no l’han confirmat, al Granados, i em començo a preocupar.

Com que no hi era! No pot ser, perquè el Joan Ruiz va ocupar un lloc d’honor durant la inauguració del Sabor Salou el mes de maig passat (just després que Granados anunciés que encapçalaria l’aliança amb el PSC). 

I el mateix va passar amb el pregó de les Nits Daurades, el mes d’agost. 

A veure si la suposada aliança, el gran pacte victoriós, s’ha trencat abans de començar perquè el PSC no el veu clar i Granados es queda amb un pam de nas? Ah, no, que em diuen que el Joan Ruiz sí que hi era. 

Que estava signant l’acord electoral amb FUPS abans de lliurar-lo al Granados.

Uf, quin descans...