dimecres, 29 de juny del 2011

La gent més granada de l’ajuntament



L’ajuntament de Salou té previst aprovar aquest migdia en sessió plenària els decrets d’alcaldia que estableixen el repartiment de càrrecs municipals. Aquest és el perfil dels nous membres de l’equip de govern que durant els pròxims quatre anys decidiran el nostre futur local: 

-Pere Granados (CiU). Advocat, regidor amb Esteve Ferran des de 1995 i alcalde des del 2009. Assumeix Alcaldia, Participació Ciutadana, Protocol i Comunicació. 
-Marc Montagut (CiU). Advocat, regidor des del 2003. Assumeix Gestió i Planificació del Territori. 
-Jesús Barragán (CiU). Funcionari de sanitat. No consten els seus estudis. Ha fet de la política la seva veritable força vital, ja que des del 1990 ha estat regidor de forma ininterrompuda (primer amb la junta gestora i després amb Ferran i Granados). Assumeix Gestió Econòmica, Ocupació i Noves Tecnologies. 
-Júlia Gómez (CiU). Figura al programa electoral de CiU com empresària tèxtil però diferents fonts consultades indiquen que la seva activitat professional més coneguda és ser la dona d’un comerciant. No consten els seus estudis. Regidora amb Granados després de la moció de censura del 2009. Assumeix dues regidories: Platges, Qualitat Ambiental i Sostenibilitat, i Ensenyament i Infància. 
-María José Rodríguez (CiU). Figura com a empresària d’hoteleria, activitat per la qual sí és conegut el seu marit. Presidenta del FUpS de Granados, no consten els seus estudis. Ha estat regidora amb Granados des de la moció de censura. Assumeix Cultura i Festes; Manteniment Urbà, Serveis i Via Pública; Salut Pública, i Suport a l’Alcaldia. 
-Felip Ortiz (CiU). Exporter de futbol i director de l’escola de la Unió Esportiva Salou. No consten els seus estudis. Assumeix Esports, Joventut i Lleure. 
-Benet Presas (CiU). Empresari hoteler. Va ser regidor de Turisme entre 1995-2003, amb Ferran d’alcalde. No consten els seus estudis. Assumeix Turisme. 
-Mario García (PP). Advocat. Assumeix Serveis Interns, Concessions i Patrimoni. 
-Pedro Lavilla (PP). Comerciant. No consten els seus estudis. Assumeix Acció Social. 
-Reyes Pino (PP). No consten ni la seva professió ni els seus estudis. Assumeix Promoció Econòmica, Comerç, Mercats i Consum. 
-Marc Alarcón (PP). No consten els seus estudis ni la seva activitat professional, encara que algú amb la seva mateixa identitat es dedica a Reus al comerç a l’engròs. I dic “a Reus” perquè a Marc Alarcón ningú no el coneix a Salou. Empadronat a la capital del Baix Camp, és allà on hi viu i hi treballa. Que hagi estat designat regidor de Salou s’interpreta més com un premi que li ha tributat el PP pels abnegats serveis que ha prestat al partit (es diu que va ser xòfer d’Alejandro Fernández, president del PP de Tarragona). Assumeix Seguretat Ciutadana, Protecció Civil i Mobilitat, però que a ningú se li ocorri preguntar-li on és el carrer Barcelona perquè l’enviarà a l’estació del tren i li dirà que tot recte i baixar al passeig de Gràcia. 

Nota: a la fotografia de dalt hi falta Marc Alarcón; sembla ser que aquell dia, per variar, era a Reus.