dijous, 12 de gener del 2012

El preu d’una traïció



L’escrit que més va enfurismar Marc Montagut (i a Pere Granados) i que va donar peu a la denúncia per calúmnies i injúries contra Pablo Otal (RDS), Antonio Banyeres (PSC) i Martina Fourrier (CiU) es titulava El trànsfuga Marc Montagut cobra el preu de la seva traïció. L’article recriminava a Pere Granados (FUPS, designat alcalde gràcies al vot trànsfuga del convergent Marc Montagut) que mentre acomiadava uns treballadors de la brigada municipal i els enviava a l’atur, contractés a dit la dona de Montagut com a cap dels Serveis Jurídics de la corporació amb un sou de 75.000 euros bruts anuals. I hi deien: 

“Més enllà de les incompatibilitats i conseqüències jurídiques que aquest fet pugui provocar, en RDS, PSC, denunciem l’obscenitat, inmoralitat i falta d’ètica política que suposa aprofitar-se de forma tant vergonyosa de les institucions per a un benefici personal, col·locant a un familiar directe en un lloc de màxima responsabilitat sense concórrer els principis d’igualtat, mèrit i capacitat per accedir-hi”. 
“Denunciem també la col·locació d’una amiga de la dona de Montagut en un lloc de nova creació i amb un sou de 79.000 euros. Així mateix rebutgem el comportament sectari i antidemocràtic de FUPS, PP i el trànsfuga Montagut, l’opacitat i la falta d’ètica que caracteritzen aquest govern embarcat en una perillosa deriva dictatorial i frentista”.

Per tot això, exigien: 

  • “La immediata dimissió del trànsfuga Marc Montagut. 
  • La revocació dels decrets que aproven la injusta col·locació de la dona de Marc Montagut i la seva amiga com a cap dels Serveis Jurídics i coordinadora de l’Àrea Econòmica, respectivament. 
  • La convocatòria d’un concurs oposició lliure per accedir a la plaça regalada a la dona de Montagut i l’eliminació de la plaça que ocupa la seva amiga. 
  • La readmissió dels acomiadats de la Brigada Municipal. 
  • L’anul·lació dels càstigs a diversos treballadors”, tal com podeu llegir en aquest enllaç

Un serial que ara té continuïtat a Calafell. A la foto, d’esquerra a dreta, Martina Fourrier, Pablo Otal i Antonio Banyeres. Tots tres han estat exculpats pel jutjat d’instrucció número 5 de Tarragona.