divendres, 16 de març del 2012

Bona parella



El Periódico es fa ressò avui de la nova lluna de mel que han començat a viure Pere Granados i Josep Poblet, després que els alcalde de Salou i de Vila-seca hagin establert les bases del que serà un nou consorci de Port Aventura. Això és el que publica sobre tan entranyable parella, un cop fetes les paus: 
L’alcalde de Salou, Pere Granados, i el de Vila-seca (Tarragonès), Josep Poblet, tots dos de CiU, han acordat crear una comissió que decideixi quina proporció correspon a cada localitat dels beneficis fiscals generats per Port Aventura. Salou allotja un 57% del complex i Vila-seca, un 43%, però encara queda per desenvolupar un 60% del parc. Des de la seva creació, Salou i Vila-seca s’han repartit al 50% els ingressos mitjançant un consorci amb una vigència de 20 anys que ja ha expirat. 
Un ple de Salou va aprovar revocar el consorci, però el Parlament va aprovar dimecres, gràcies als vots del PP, una esmena de CiU per prorrogar-lo. Granados amenaça de portar el cas al Constitucional per envair competències municipals. En paral·lel, els dos alcaldes treballen per reeditar el consorci, tot indica que amb el repartiment proporcional al territori ocupat que reclama Salou.