dijous, 10 d’abril del 2014

La ciutat dels clots



1. El 12 de gener del 2011, l’alcalde de Salou, Pere Granados, amb la vista posada en les municipals d’aquell mes de maig, va presentar una campanya que pretenia que els joves participessin en el disseny de la ciutat. Res més se’n va saber.




2. El 2 març del 2012, Granados va proposar la creació de tres consells assessors (d’Infància, de la Gent Gran i el del Centre de la Ciutat, els quals se sumarien als cinc ja existents: del Cap Salou, Cultura, Joventut, Esports i Econòmic Empresarial) amb la intenció destrènyer la relació entre la ciutadania i el govern. Van deixar de funcionar al cap de poc temps perquè, per dormir, millor a casa.




3. El 15 de maig del 2012, lajuntament de Salou va anunciar la realització d’una enquesta sobre la qualitat del servei que rep el ciutadà quan ha de fer gestions a l’administració municipal. Res més se’n va saber.




4. El passat dia 2, el regidor d’Ocupació i Noves tecnologies, Jesús Barragán, va presentar un sistema que permetrà que els ciutadans puguin informar el consistori dels problemes viaris que detectin. Una altra collonada més de l’ajuntament per marejar la perdiu i, amb l’excusa de fomentar la participació dels veïns, fer un nou forat per tapar-ne un altre. Quan d’això, de forats, anem ben sobrats. Les fotos s’han fet aquest matí al carrer del Nord menys la primera, que és de la cruïlla dels carrers del Mar i Llevant, però tot Salou, si fa no fa, està igual.