dimarts, 20 de juliol del 2021

Granados acusa la Generalitat de falsejar les dades de la covid a Salou

 


El saberut alcalde de Salou, Pere Granados, va acusar ahir la Generalitat de donar dades falses sobre la incidència de la covid a Salou, i va afirmar que l’índex de contagis a la capital de la Costa Daurada està per sota de la mitjana catalana. Segons Granados, “es donen dades errònies i irreals dels municipis turístics. No s’entén que amb Salou, que triplica la seva població a l’estiu i més els caps de setmana, comptabilitzin només 27.000 habitants a l’hora de calcular la ràtio. Demanem a la Generalitat que faci el favor de corregir això i doni unes dades reals que demostren que Salou està per sota de la mitjana catalana i, per tant, és una destinació segura”. (Font: Ajuntament de Salou). 

És clar, i les dades epidemiològiques de Canet de Mar, de Blanes, de Palafrugell, de Lloret de Mar i de Sant Quirze de Vallès, per posar alguns exemples que el dia d’avui es troben en l’òrbita vírica de Salou, també estan malament. 

Jo crec que a Granados se l’hauria de nomenar conseller de Salut. I de Turisme. I de Comerç. I d’Interior. I d'Economia. I de Justícia. Jo crec que a Granados se l’hauria de fer conseller únic de la Generalitat. Més encara: president duna Generalitat sense conselleries. Perquè tothom ho fa malament. Ell, en canvi, sí que sap fer bé les coses. Només cal veure com està Salou.