dimecres, 23 de març del 2022

Adif adjudica a Granados el desmantellament de la via del tren

 


Adif ha adjudicat les obres de desmantellament de la via de tren entre Vandellòs i l’Hospitalet de lInfant i Port Aventura per un import d’1.829.258,4 euros. 

El projecte contempla el desmantellament de la superestructura de via (carril, travesses, aparells de via i balast) en un tram de 28,2 km, així com el desmuntatge dels pals de catenària entre Cambrils i Salou que quedaven pendents i les instal·lacions de seguretat, comunicacions i senyalització. (Font: Diari Més). 

En un principi el contracte s’havia d’adjudicar a ASCH Infraestructures i Serveis i Contractes Vilor, amb un termini d’execució estimat és de dotze mesos, però finalment els treballs han estat assignats a l’alcalde de Salou, Pere Granados, ja que millora l’oferta econòmica de totes les propostes de manera notable. 

No oblidem que l’abril del 2018 Granados va arribar a dir que si Adif no eliminava les vies, les trauria ell, amb el consegüent estalvi de calés per a aquesta empresa pública espanyola. 

Adif també ha tingut en compte que per fer aquesta feina Granados no necessitarà dotze mesos. “Ni molt menys. Aquest, amb les ganes que té, amb un parell de setmanes va sobrat”, ha manifestat el Sr. Fuentes d’Adif.