dimarts, 1 de març del 2022

Cambrils suma un nou mort per covid

 


Quatre persones van morir ahir per covid ​​les últimes 24 hores a la demarcació de Tarragona. Una de les quals era de Cambrils, que d’aquesta manera, durant els dos anys de pandèmia, suma un total de 65 víctimes mortals. 

De fet, la situació epidemiològica no és gens bona al municipi del Baix Camp. El risc de rebrot és de 926 punts (el setè més alt de Catalunya, darrere de Reus, Valls, Esparreguera, Tortosa, Tarragona i Vila-seca). 

Cambrils també va sumar ahir 31 nous contagis, una xifra molt alta, i la velocitat de propagació del virus (Rt) és de 0,75. A Vila-seca el risc de rebrot és sembant (928 punts), però la Rt és d’1,04. És a dir, el virus creix. Ahir es van diagnosticar 24 nous positius al municipi. 

Salou, en canvi, es troba una mica millor. El risc de rebrot és de 801 punts, i la Rt és de 0,84, més alta que la Cambrils. Ahir se’n van diagnosticar 14 nous contagis, segons el portal Dades Covid. Pel que fa a les escoles, carpetada de la Generalitat a la pandèmia, ja que el Departament de Salut n’ha deixat d’informar des del 23 de febrer.