dijous, 17 de març del 2022

El PSC, molt amoïnat pel desabastiment de productes

 


Fa uns dies, el PSC del Camp de Tarragona va mantenir una “intensa jornada” de treball, segons ells, per parlar d’enoturisme (hip, hip, hurra!) i Hard Rock. 

Una trobada d’alta volada comarcal que es va tancar amb un dinar amb càrrec als fons Next Generation, i que evidencia la gran preocupació que aquesta penya té pel creixent desabastiment de productes bàsics als supermercats. 

A la cimera socialista tarragonina van assistir diputats del partit i regidors de Salou i de Vila-seca, entre d’altres. I també els escindits de Cs d’aquest darrer municipi, que s’han passat al PSC perquè veuen que amb el partit d’Arrimadas, en vies d’extinció, no hi tenen res a fer. La qual cosa implica guanyar-se les garrofes en un altre indret.

Perquè, parlem clar, si vols viure de la política, del que es tracta és d’aguantar. De dir sí a tot i abaixar-te els pantalons quan convé perquè aquesta és l’única manera de tirar endavant en un sistema basat en la partitocràcia. 

És qüestió de paciència. Si perseveres i beses tots els culs que cal besar, no ho dubtis, el premi, amb el temps, arriba. Només cal veure alguns dels assistents, que porten tota la vida xuclant d’una mamella que mai no s’esgota.