dimarts, 22 de març del 2022

El regidor del PP utilitza l’Ajuntament com a seu del partit

 


El PP va celebrar ahir primàries per escollir el nou líder del partit. Una bufonada, si tenim en compte que per al càrrec només es presentava el president de la Xunta, Alberto Núñez Feijóo, amb la qual cosa automàticament sortia elegit. A la votació van participar els 41.681 afiliats del PP que s’hi havien inscrit. 

A Cambrils, on el PP només té un regidor, David Chatelain, l’urna es va instal·lar a l’Ajuntament. Concretament, al despatx de Chatelain. És propi de sàtrapes que un edifici públic es destini a finalitats partidistes. 

Chatelain és el mateix regidor que va presumir d’haver tornat la bandera espanyola al saló de plens després de la moció de censura que el 28 de setembre passat va apartar la republicana Camí Mendoza de l’alcaldia. 

Mendoza governada amb el suport de Junts i el Nou Moviment Ciutadà, el líder del qual, Oliver Klein, va pactar amb l’oposició perquè el nomenessin a ell alcalde. 

Klein no cridarà a l’ordre Chatelain per aquest ús il·legítim de les instal·lacions municipals. Li deixarà fer el que vulgui. 

El necessita per resistir fins a les municipals de l’any vinent. I Chatelain ho sap.