dimarts, 1 de març del 2022

Els pispes denuncien la competència deslleial del govern Klein

 


Ahir es va reunir la junta de seguretat de Cambrils. Segons el balanç de la trobada feta per l’Ajuntament de la ciutat, els delictes han baixat fins a nivells previs a la pandèmia. Una dada que no quadra, ja que va ser precisament durant la pandèmia quan van baixar els delictes a tot arreu... menys a Cambrils, pel que es veu. 

En qualsevol cas, la notícia rellevant nés una altra. Es tracta de la denúncia conjunta que han fet els pispes del municipi contra el nou govern municipal, encapçalat per Oliver Klein (Nou Moviment de Cleptòmans). Afirmen que aquests, els polítics, són els veritables xoriços, als quals la policia faria molt bé en perseguir. 

“Així és impossible treballar, ens trobem davant duna preocupant situació de competència deslleial que ens està abocant a l’atur. Ja no ens surten els números”, deploren en un comunicat. Prova d’aquesta delinqüència institucional al consistori cambrilenc serien els artificis comptables que, segons ERC, practiquen Klein i els seus sequaços. 

Per exemple, amb el Festival Internacional de Música. Resulta que per fer-lo possible el govern municipal ha carregat 225.000 euros al Patronat de Turisme en detriment de la promoció turística, amb l’objectiu de “quadrar el pressupost”. 

No es pot improvisar amb lorganització del festival i modificar un cas dèxit tan sols per solucionar la incapacitat del govern de gestionar el pressupost municipal, sostenen els republicans. 

Per cert, a la reunió de la junta de seguretat d’ahir no hi va poder assistir la presumpta regidora de Seguretat Ciutadana, Patricia de Miguel, ja que, com el Joan Artigau, continuen en terra de ningú.