dimecres, 16 de març del 2022

ERC de Salou es manifesta contra el conseller Cambray

 


Es preveia que el seguiment seria gran i es van complir les expectatives. La vaga de l’educació convocada de forma unitària per tots els sindicats va tenir una resposta massiva per part del personal d’escoles i instituts, fet que va posar de manifest la bretxa profunda que s’ha creat entre el departament comandat per Josep Gonzàlez-Cambray i els docents i la resta de professionals. Les dades van divergir en funció de l’emissor. 

El Departament d’Educació va xifrar en un 32% l’adhesió a la vaga als centres públics i el 8,5% als concertats. Els sindicats van elevar la xifra al 60% en conjunt i el 75% en el cas de la secundària. 

Igualment multitudinària va ser l’assistència a la manifestació que es va fer a Barcelona: 22.000 assistents segons la Guàrdia Urbana, 40.000 segons CC. OO. i 60.000 segons la USTEC-STEs –els dos sindicats han convocat la vaga juntament amb la UGT, Professors de Secundària, la CGT, la Intersindical i la USOC. Els sindicats van qualificar la vaga d’històrica. (Font: El Punt Avui).