divendres, 3 de març del 2023

Daza suggereix que Klein pactaria amb Vox per tal de ser alcalde

 


El candidat de Junts les municipals de Cambrils, Enric Daza, ha explicat que des de l’arribada d’Oliver Klein a l’alcaldia ha perdut progressivament la confiança en ell i que el procés de confecció de les llistes del partit de cara als pròxims comicis ha estat un dels detonants de la seva sortida.

Daza era el número dos de Nou Moviment Ciutadà (NMC), per darrere de Klein, però va deixar NMC per encapçalar la llista de Junts.

Segons explica, “des que vam assolir l’alcaldia, no hem treballat braç a braç [amb Klein] com fèiem abans i això ha provocat que hagi perdut confiança amb ell i el projecte, i que m’hagi plantejat moltes coses”.

Daza també ha assegurat que, pel que fa a la llista d’NMC del pròxim mes de maig, “hi ha hagut moviments poc democràtics, on s’ha desplaçat a persones de l’executiva que feia molts anys que hi eren per col·locar-ne d’altres”.

I afegeix que per ell, pactar i negociar amb Vox és una línia vermella que no vol passar, i que Junts també comparteix aquesta visió. En canvi, assegura que NMC no deixa clara aquesta postura en el cas que Klein necessiti els hipotètics vots de l’extrema dreta, si tinguessin representació, per reeditar l’alcaldia.

Daza, que acabarà el mandat al grup mixt, també ha explicat que personalment no es va sentir còmode amb la moció de censura que va traure Camó Mendoza (ERC) de l’alcaldia, però que en aquell moment va respectar la decisió del partit.

D’altra banda, es mostra il·lusionat amb el projecte que ara lidera a Junts i que aspira a tornar a formar part del govern de Cambrils després del pròxim 28 de maig. (Font: Canal Reus TV).