divendres, 1 de setembre del 2023

Malestar al PSC per l’augment de sou del 25% a Cristina Berrio

 


L’augment de sou (d’un 25%, fins a 59.000 euros) a la regidora del PSC Cristina Berrio decretada per l’alcalde de Salou, Pere Granados (Sumem per Salou-PSC), ha generat malestar a les files socialistes.

En primer lloc, perquè en el partit no tenien coneixement del notable increment, que situa Berrio entre els regidors més ben pagats del consistori, sinó també perquè la pujada només l’afecta a ella i no altres membres de la formació, com Beatriz Morer, que amb 47.000 euros (els mateixos que cobrava abans Berrio) torna a situar-se a la banda baixa salarial de l’equip de govern.

A més, la revisió a l’alça es produeix després que Berrio exigís a crits a Granados una millora significativa dels seus emoluments, en considerar que ella havia de cobrar més per la feina que feia.

Aquesta mala maror podria comportar que ara Morer exigís també un augment de sou, tal com va passar el mandat anterior, en considerar-se discriminada. Aleshores, era una de les que menys cobrava i no va parar fins a aconseguir una equiparació salarial efectiva amb la resta dels seus companys.

Sort que a la política hi van per servir el poble.