dissabte, 23 de març del 2024

Incendi d’un contenidor al costat del càmping La Siesta

 


Un contenidor d’escombraries (el dels plàstics) ha estat incendiat aquesta nit al carrer Nord de Salou, al costat del càmping La Siesta. El foc, que va provocar una densa cortina de fum, ha destruït completament el contenidor, però no es van haver de lamentar altres danys.

La causa de l’incendi encara no se sap i la policia està investigant l’incident, ja que no es descarta que sigui intencionat o resultat de l’incivisme.

L’alerta la van donar uns veïns que van trucar a la Policia Local i al 112. Una patrulla de la Policia local va intentar sufocar les flames amb un extintor, però el foc no s’apagava. Van demanar aleshores una mànega d’aigua al càmping, però aquesta no era prou llarga per arribar fins als contenidors, raó per la qual es va haver d’esperar l’arribada dels bombers.

Recordem que l’Ajuntament ha adjudicat el nou contracte de les escombraries a l’empresa GBI. Esperem que el previsible canvi de contenidors que es durà a terme no es faci seguint aquest procediment, ja que la polèmica concessió (106 milions d’euros en dotze anys) ha escalfat els ànims i la cosa està que crema. (Foto: Pau).