dimecres, 27 de març del 2024

L’Ajuntament obligarà a desfilar en fila índia pel carrer Bilbao

 


Atenció ciutadans de Salou! Prepareu-vos per a la nova experiència de passejar pel carrer Bilbao. A partir del mes que ve, l’Ajuntament ha decretat que els vianants hauran de desfilar en fila índia per poder passar entre les terrasses de bars i restaurants, que han estès la seva hospitalitat fins a ocupar gairebé tota la via pública.

Segons l’Ajuntament, la circulació de persones s’organitzarà de la següent manera: serà de sentit únic (direcció mar); unes balises al llarg del carrer delimitaran el camí a seguir; els vianants hauran d’anar d’un en un (prohibides les parelles) mantenint una distància de seguretat entre ells, no es podran tocar les palmeres i es prohibeix aturar-se per no entorpir la marxa i generar aglomeracions.

Els ciutadans que no vulguin participar en la desfilada podran utilitzar carrers alternatius.

Els bars i restaurants, per la seva banda, alguns dels quals tenen la fama de ser generosos amb determinades llistes electorals quan hi ha eleccions, han acollit la mesura amb satisfacció, ja que esperen que la desfilada atregui més clients als seus locals. (Font: Tururut Viola News).