diumenge, 21 d’abril del 2024

El Papa rep Granados (o al revés, que mai se sap)

 


El Papa Francesc va rebre ahir en audiència privada l’alcalde de Salou, Pere Granados, en una trobada que ha generat gran expectació mundial i que ha estat qualificada d’“històrica” pels mitjans de comunicació.

Segons fonts vaticanes, l’audiència va ser proposada pel mateix Papa, que s’ha declarat un gran admirador de l’alcalde de Salou i de la seva gestió al capdavant del municipi. “He sentit a parlar molt i molt de vostè, senyor Granados”, li va dir el Sant Pare en rebre’l al seu estudi. “Diuen que vostè és un alcalde exemplar, que treballa incansablement pel bé del seu poble”.

Durant la trobada, que va durar uns 45 minuts, el Papa i l’alcalde van conversar sobre diversos temes. Tot i això, un dels moments més destacats de l’audiència va ser quan el Papa li va donar un consell inesperat a l’alcalde: “No treballi tant, vostè és un tresor nacional i no podem permetre que es cremi”.

Les paraules del Papa han estat interpretades com una mostra d’afecte i preocupació per l’alcalde de Salou, que és conegut per la seva dedicació a la feina i per la seva incansable activitat. De fet, Granados és un dels alcaldes més populars d’Espanya, i la seva gestió al capdavant de l’Ajuntament ha estat elogiada per diversos sectors.

Prova de la popularitat de l’alcalde és que no fa gaire ell i el Papa van coincidir un moment a la llotja d’un estadi de futbol, i la gent no parava de preguntar: “Qui és el que és al costat de Granados. Sí, aquell que va de blanc?”. (Font: Tururut Viola News).