dimecres, 24 d’abril del 2024

ERC pacta d’amagat amb el PSC salvar Hard Rock

 


El Govern català va acordar el 27 de febrer passat —el mateix dia que es va oficialitzar el pacte amb el PSC per als pressupostos catalans del 2024— renovar el seu compromís amb la compravenda dels terrenys on s’ubicaria el macrocomplex d’oci de Hard Rock, a Vila-seca i Salou.

L’acord a què va arribar aquell dia el Govern, del qual no es va donar publicitat al seu moment, estableix que es “manté l’encàrrec a l’Incasòl perquè formalitzi amb les parts els acords privats i públics que corresponguin per adquirir i després alienar, en unitat d’acte i pel mateix preu, per adjudicació directa”, els esmentats terrenys.

Precisament la polèmica al voltant d’aquest projecte de Hard Rock va provocar que els comptes, acordats per endavant entre el Govern i el PSC, no obtinguessin el sí dels comuns, cosa que va acabar precipitant l’avançament electoral del 12 de maig.

Després de conèixer la notícia, la líder dels Comuns Sumar, Jéssica Albiach, ha acusat ERC i el Govern d’haver “mentit” sobre el projecte i ha exigit la compareixença del president, Pere Aragonès, davant de la Diputació Permanent. Albiach ha afegit que la “confiança” entre ERC i els Comuns ha quedat molt “deteriorada”. (Font: El País).