diumenge, 28 d’abril del 2024

Granados pretén organitzar festivals a la Pedrera

 


L’Ajuntament de Salou ha informat de la pròxima construcció d’un equipament cultural a la zona de la Pedrera. Segons el consistori, aquesta iniciativa és una proposta de l’alcalde, Pere Granados, qui tindria el vistiplau del Port de Tarragona, propietària del terreny. 

El sorprenent del cas és que la nota ha desaparegut poques hores després del web municipal, cosa que no ha impedit que alguns mitjans digitals dedicats a replicar el que els dicta Granados l’hagin difós

Segons aquesta nota, el nou espai tindrà vistes al mar i serà polivalent, amb la qual cosa s’hi podrien celebrar festivals a l’estiu. Us recordeu quan Granados va pretendre el juliol del 2017 muntar un festival elrow de música electrònica a la zona i el sarau que es va armar? 

L’Ajuntament de Vila-seca i el Port s’hi van oposar. Per no parlar dels veïns del cap de Salou, que temien el pitjor i tampoc el volien. I amb raó, perquè quan Granados parla d’un espai cultural i festiu, queda clar en què està pensant. Més si tenim en compte que la cultura no existeix a Salou.