L’alcalde
Pere Granados va presentar ahir l’anomenada Agenda Gastronòmica de Salou. És a
dir, els actes que es duran a terme aquest any per promocionar la cuina de la
capital de la Costa Daurada, la qual, segons Granados, no té comparació.
L’acte es va celebrar aquest any a l’hotel Olympus Palace. Aquesta vegada no va caldre desplaçar-se a Barcelona a fer un numeret que després amb prou feines té cap repercussió mediàtica (tret dels mitjans subvencionats, és clar).
Durant la festa, l’alcalde va estar flanquejat pels seus restauradors habituals, els quals es van encarregar de preparar sobre el terreny algunes de les seves especialitats.
Tot i que per a plat típic de Salou res més representatiu que la caca de gos. És un àpat que et trobes a tot arreu, vagis on vagis: jardins, voreres, al centre urbà, a la platja, amb bossa, sense bossa…
I de totes les mides i formats: grans, petit, sòlid, en descomposició…, tal com li ha recordat diverses vegades en els plens el portaveu d’USAP, Ignacio Durán, al regidor Sebastià Domínguez (ERC).
Encara que sense gaire èxit (malgrat que Durán domina la matèria i sap molt bé de què parla), ja que aquest no li fa ni cas i és habitual que quan caminis
t’empastifis les sabates amb gasòfia de gos.