dijous, 25 d’abril del 2024

“Sé fuerte, Pedro”

 


Ahir, poc després que Pedro Sánchez fes pública la carta a la ciutadania en què es planteja la seva continuïtat al capdavant del Govern espanyol per l’assetjament que pateix la seva dona per part de la ultradreta, milers de pilotes (sí, pilotes, perquè a la política ja se sap quin pa s’hi dona) li van expressar el seu incondicional suport. 

Entre ells, l’alcalde de Salou, Pere Granados, que després de governar amb CiU i Junts des del 2009 fins al 2023 ara és socialista de tota la vida.

“No todo vale, ánimo y mucha fuerza, presidente!”, li diu Granados a l’altre Pedro.

L’alcalde no és el millor exemple de rectitud moral per consolar ningú. Entre altres raons, perquè ell n’ha fet unes quantes de grosses: li va pispar el partit a Esteve Ferran i no el va deixar en pau fins que el va humiliar electoralment; s’ha vist implicat en un cas de compra de vots; va aconseguir el càrrec gràcies a una moció de censura (que sí, que és legal), però el vot determinant per guanyar-la va ser d’un regidor trànsfuga que, a canvi d’aquest suport, es va veure recompensat amb la contractació per l’Ajuntament de la seva dona. Sense oblidar la seva gestió al capdavant del consistori, cada cop és més nefasta.

“Luis, perdón, Pedro, sé fuerte!”.