dijous, 2 de maig del 2024

Eix Cívic: l’alcalde es passa la participació ciutadana pels dallonses

 


El procés participatiu obert per rebre propostes de la ciutadania sobre el futur l’Eix Cívic de Salou va acabar el 19 de gener passat. Havia de finalitzar el dia 2 del mateix mes, però “atesa la importància d’aquest tema per a la població”, l’Ajuntament va decidir allargar-lo.

A l’últim ple municipal, el 24 d’abril passat, el portaveu del PP, Mario García, es va interessar per la qüestió. “Quines novetats hi ha?”, va preguntar a l’alcalde, Pere Granados.

I aquest va contestar que el projecte “ja està gairebé acabat”. També hi va intervenir el regidor d’Urbanisme, Hèctor Máiquez, qui va puntualitzar que les propostes ciutadanes “s’estan estudiant”.

“Ara sí que estic desconcertat”, va replicar García. “S’estan estudiant, però l’alcalde ens diu que és imminent la presentació del projecte?”.

Granados va reprendre novament l’ús de la paraula per divagar sobre l’assumpte i repetir que l’Eix Cívic era una de les seves propostes electorals, fent-se’l seu.

“Aleshores, per a què serveix la participació ciutadana si vostès faran el seu Eix Cívic?”, va preguntar el popular.

L’alcalde va donar per tancada la polèmica dient que l’apartat de precs i preguntes no és un lloc per al debat. Queda clar que Granados tirarà endavant el seu projecte sense que li importi un rave l’opinió dels veïns. Sap que té el suport incondicional d’ERC per tirar-lo endavant.