divendres, 17 de maig del 2024

El gran encert de construir el pipicà al costat de l’ambulatori

 


Els que em llegeixen saben que sempre he estat un defensor a ultrança de l’alcalde de Salou, Pere Granados. Perquè és una persona honesta, íntegra, justa, responsable, per la seva capacitat de lideratge, per la seva empatia, la seva comprensió, la seva transparència i també perquè és un hàbil negociador que sap prendre les millors decisions en qüestió de segons. Vaja, que la seva paraula va a missa.

La llista de qualitats del Pere Granados fora interminable, si ens hi poséssim. Però és que, a més, també destaca per altres aptituds, principalment per la seva visió de futur i el fet d’haver estat un avançat al seu temps.

N’és una prova el pipicà que hi ha a prop de l’ambulatori. S’hi va construir per indicació expressa seva. L’objectiu era poder atendre amb absoluta celeritat els qui patissin algun accident passejant el gos. Un accident fruit de la poca cura que els seus subalterns tenen amb la ciutat i el conjunt de les instal·lacions municipals.

Una culpa que, naturalment, no és seva sinó de la colla d’ineptes que l’acompanyen. Només cal veure aquesta paperera, completament rovellada; t’hi enganxes i només has de córrer 200 metres fins a l’ambulatori perquè et posin la vacuna del tètanus! O una cuixa ortopèdica, si l’enganxada és de les bones.

Ho veieu com Granados va ser un precursor, un pioner a l’hora de vetllar pel benestar dels veïns? Repeteixo: qualsevol ferida que us feu al pipicà no és res; el centre mèdic és a només 200 metres. Segur que no arribes dessagnat gràcies a ell i al seu talent per avançar-se al futur!