dimecres, 1 de maig del 2024

Salou concedeix al seu alcalde la Medalla al Mèrit en el Treball

 


Amb motiu del Dia Internacional del Treballador, que se celebra avui, l’Ajuntament de Salou ha acordat concedir la Medalla al Mèrit en el Treball al seu alcalde. Amb aquest guardó es vol reconèixer els anys d’“intensa dedicació laboral” de l’alcalde “en pro del benestar dels veïns de la ciutat”.

El premi compta amb suport incondicional dels seus socis de govern republicans, que han subratllat que si van pactar amb l’alcalde era perquè ells també tenien moltes ganes de treballar. Gràcies a aquest reconeixement, Salou comptarà amb el primer alcalde que s’autoconcedeix la medalla del treball.

Prova de la gran dedicació pública de l’alcalde és la seva agenda fotogràfica. El cap de setmana passat, per exemple, va assistir a una carrera atlètica en què va ser més important ell que la prova en si.

O quan es va celebrar a Salou el concurs de misses (ara falta els de missos), un certamen de bellesa en què, a la vista de tanta fotografia seva, va quedar molt clar que el més maco era ell.

La medalla també vol recordar el gran mèrit d’un alcalde que no ha treballat mai. De fet, per això va entrar a l’Ajuntament. (Font: Tururut Viola News).