dijous, 20 de juny del 2024

Al Mbappé se li rebenta el nas després d’ensumar la colònia de Salou

 


Corria el minut 72 del partit de França contra Àustria de l’Eurocopa 2024 quan Kylian Mbappé es va fracturar el nas en un xoc amb el defensor austríac Kevin Danso. Bé, aquesta és la versió oficial. Perquè fonts coneixedores del cas apunten que la causa de la lesió és la potent aroma del Salou Essències, l’espaterrant perfum de Salou, que l’estrella gal·la va inhalar durant una visita a una botiga de souvenirs de la capital de la Costa Daurada.

Segons alguns testimonis presencials, Mbappé es trobava passejant per Salou quan un irresistible aroma el va atreure cap a una petita perfumeria local. En entrar, va quedar captivat per la fragància única de Salou Essències, un perfum inspirat en la brisa marina, els cítrics de la regió i la polla en vinagre.

Però a mesura que Mbappé s’acostava al flascó per sentir-lo intensament, una ràfega de vent va bufar per la botiga, fent que el perfum es polvoritzés directament al nas de Mbappé. “Aquesta colònia tomba”, va dir el crac. Com el seu nas, que tot seguit també va fer crac.

L’impacte del perfum va ser immediat i dolorós. Mbappé es va agafar el nas amb la mà, sentint una aguda punxada que el va fer doblegar i seure a terra. Els transeünts i el personal de la botiga van anar a ajudar-lo, sorpresos per la sobtada reacció del futbolista. Després de ser traslladat al CAP, les radiografies van confirmar el pitjor: Mbappé havia patit una fractura nasal.

L’alcalde, Pere Embafa, que també és expert en otorrinolaringologia, ha emès un comunicat en què expressa la seva profunda consternació per la lesió de Mbappé. Assegura que el seu producte compleix totes les garanties i que mai no s’havia reportat un incident similar, a la vegada que convida el crac (millor dit: catacrac) a visitar el consistori. “Allò sí que put”, matisa. (Font: Tururut Viola News).