divendres, 7 de juny del 2024

Granados demana perdó a FUPS i confessa la seva lleialtat al PSC

 


En una declaració sorprenent que ha sacsejat el panorama polític local, el secretari general de Formació Units per Salou (FUPS), Pere Granados, ha demanat perdó no només a la seva militància, sinó també a tot l’electorat de la ciutat, perquè, segons ha confessat, mai no s’ha sentit part de FUPS, sinó del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC). “Mentre demanava el vot per a FUPS, jo en realitat a qui votava era el PSC; se me’n fotia FUPS”, ha revelat Granados, qui també és alcalde de Salou.

Granados ha informat del seu doble joc en una roda de premsa celebrada a primera hora de la tarda, després d’un dinar amb el candidat dels socialistes catalans a les eleccions europees de diumenge vinent, Javi López, un altre que també viu amb l’esquena dreta.

El secretari general de FUPS, visiblement emocionat, ha repetit diversos cops: “Jo soc socialista de tota la vida”. Una confessió que ha deixat atònits molts dels seus seguidors i ha generat un gran enrenou entre els veïns de Salou que l’havien votat en el passat.

A més, ha aprofitat l’ocasió per demanar disculpes a l’exalcalde Esteve Ferran per haver-li robat el partit. Un complot que va ordir amb altres militants que se’n van anar amb ell (i van renegar de Ferran) per tal de poder col·locar-se a l’Ajuntament. “No vaig ser honest, em vaig comportar com un lladre. Lamento profundament les accions que vaig dur a terme. No van ser justes ni per a Ferran ni per als ciutadans de Salou que tant estimo”, ha afegit.

Les reaccions de la ciutadania no s’han fet esperar, amb opinions dividides entre aquells que valoren l’honestedat del secretari general i alcalde (per la qual mai s’ha caracteritzat) i els qui consideren que les seves accions han malmès irreparablement la integritat del procés polític local (cosa que a ell tant li bufa). (Font: Tururut Viola News).