dimarts, 18 de juny del 2024

PortAventura estrena cagadors

 


PortAventura, un dels parcs d’atraccions més populars d’Europa, es prepara per rebre aquest any nou rècord de visitants. Per fer front a la creixent afluència de públic, el centre ha anunciat la instal·lació de nous vàters a la zona boscosa, al costat dels hotels.

La mesura respon a la necessitat ampliar la capacitat dels serveis higiènics, ja que els existents resulten insuficients per atendre amb garanties la demanda actual. A més, es busca evitar que alguns clients facin les seves necessitats en les atraccions, un problema que s’ha intensificat els darrers anys.

“Els ensurts i sotracs que generen algunes atraccions poden provocar incontinències en alguns visitants”, ha explicat un portaveu del parc. “Amb la instal·lació d’aquests nous vàters, volem garantir que tots els nostres clients tinguin accés a un servei higiènic adequat i evitar situacions incòmodes”.

Els nous vàters estaran ubicats en una zona tranquil·la i arbrada, perquè els usuaris puguin gaudir de més intimitat. A més, comptaran amb un disseny modern i funcional i fins i tot estaran adaptats per a persones amb mobilitat reduïda. Vinga, a veure si a la foto de dalt trobeu Wally. (Font: Tururut Viola News).