dissabte, 22 de juny del 2024

Salou recomana als veïns sortir de casa armats amb matxet

 


No, no és perquè la criminalitat hagi augmentat un 32%, sinó perquè Salou ja sembla una selva urbana. L’Ajuntament de la ciutat ha decidit adoptar una mesura dràstica per combatre la proliferació d’herbes que envaeixen els carrers del municipi. En lloc de contractar més jardiners o fumigar amb herbicides, les autoritats han decidit armar els veïns amb matxets i demanar-los que surtin a “esbrossar” els seus carrers.

La mesura s’ha pres després de constatar-se la manca de manteniment per part del servei de neteja, que ha propiciat que les herbes creixin sense control, arribant a alçades que en alguns casos superen el genoll dels vianants. Una jungla urbana, vaja.

“És com viure a la selva”, es queixava un veí. “No podem ni caminar pels carrers sense ensopegar amb les plantes”, afegia un altre.

L’Ajuntament ha distribuït matxets gratuïts als veïns que ho desitgin, juntament amb instruccions sobre com utilitzar-los de manera segura. A més, s’han organitzat tallers de desbrossament per ensenyar als ciutadans les millors tècniques per eliminar la mala herba.

“És una mesura temporal”, ha assegurat l’alcalde de Salou, Pedro Viva España, “mentre contractem més personal de jardineria i busquem solucions a llarg termini per a aquest problema. Us prometo que no passarà com a Emprius”, ha detallat.

Sens dubte, la imatge dels veïns de Salou armats amb matxets desbrossant els seus carrers ha esdevingut un espectacle per als turistes, que no han dubtat a fotografiar aquesta peculiar escena. Molts s’han preguntat si a Salou també hi viu Tarzan.

“Home, més que Tarzan, el que tenim a l’Ajuntament és a Xita”, ha aclarit el Sr. Fonts de l’Ajuntament. (Font: Tururut Viola News).