dilluns, 1 de juliol del 2024

El conseller Granados

 


Fa uns dies, TAC 12 va entrevistar l’alcalde de Salou, Pere Granados. Al final de la trobada, la periodista li va preguntar si es veia com a futur conseller del govern de Salvador Illa (PSC), en cas que aquest acabi sent president de la Generalitat.

A Granados li va afalagar la pregunta. Tant, que no podia amagar-ne la satisfacció. Però van tirar pilotes fora. “No m’he plantat mai un càrrec al govern de la Generalitat”, va mentir. Per afegir: “La meva vocació és ser alcalde de Salou”. Una altra bola. (Font: Ajuntament de Salou).

Granados va mentir quan li van preguntar si li agradaria ser conseller perquè ell, en el fons, el que anhela és el poder. El màxim de poder. Es considera un dirigent polític desaprofitat, l’únic que sap com resoldre tots els problemes. Per això sempre menysprea els polítics que no li segueixen el joc o el deixen en evidència.

A més, ell ja va intentar amb Josep Poblet com a president de la Diputació que aquest el col·loqués al capdavant del Patronat de Turisme. Però Poblet, que el va veure venir, se’l va torejar de seguida. I el mateix han fet els successors de Poblet a la Diputació. Ni tan sols el PSC hi confia per donar-li un càrrec de rellevància a la mateixa Diputació o a qualsevol altre organisme que controlin. Granados és un matat. I si ha arribat a ser president del Patronat de Turisme de Salou, és perquè ell s’ha autonomenat.

Granados és un polític fracassat; només li queda dirigir un Salou on cada cop està més aïllat. Només cal que parlis amb altres alcaldes per constatar la seva solitud i ineptitud com a governant.