dimecres, 28 d’agost del 2024

Per què Granados es queda on era?

 


El president de la Generalitat, Salvador Illa (PSC), ha repartit nous càrrecs al govern català. Aquesta vegada es tracta de 32 secretaris generals dels diferents departaments de la Generalitat. Com s’esperava, cap d’aquests llocs no és per a l’alcalde de Salou, Pere Granados, que es queda sense el reconeixement que ell (i només ell) esperava.

Per què l’alcalde es queda sense premi? Segurament, perquè a Granados ho ha perdut la vanitat. La fanfarroneria. La seva bel·ligerància i menyspreu cap als altres. El seu desmesurat afany de protagonisme. El seu narcisisme. Les seves ínfules autoritàries. El seu cesarisme. El seu divisme i deïficació. La seva arrogància. Segueixo?

Granados governa l’Ajuntament de Salou amb el PSC. Després d’haver-ho deixat de banda, d’arraconar-lo i humiliar-lo políticament (a la Diputació tampoc no és res), el pròxim pas dels socialistes probablement serà esperar que, com fruita podrida, Granados caigui per si sol i governar en solitari a les següents municipals, ja sense el seu pesat llast.

Al PSC han començat a cansar-se de l’alcalde. I els seus dies, cada cop més sol, estan comptats. I amb ell també desapareixerà FUPS i el seu cercle de palmeros.