dissabte, 5 d’octubre del 2024

Regidors amb risc de patir un ictus

 


Salou va acollir dijous un sopar solidari amb l’objectiu de recaptar diners per a la unitat d’ictus de l’hospital Joan XXIII de Tarragona. A la festa hi va anar un mínim de cinc regidors de l’equip de govern de l’Ajuntament de la ciutat.

Són molt lloables aquestes iniciatives dels sopars solidaris, perquè menges per a una causa justa. Ara bé, aquesta bona gent que són els polítics, haurien de cuidar-se una mica i no anar a tants sopars solidaris o vigilar molt la teca que hi serveixen.

Bàsicament, perquè un excés de fato, especialment quan es tracta d’una dieta alta en greixos saturats, sal i sucres, pot augmentar el risc de patir un ictus.

És cert que el sol fet d’afartar-se en els banquets no és causa directa d’un ictus (no el tindràs allà mateix, vaja), però els hàbits alimentaris poc saludables, si es repeteixen sovint, a banda de fer créixer la panxa (per a més informació contacteu amb l’alcalde) poden portar al desenvolupament d’afeccions que augmenten significativament aquest risc. I no els agradaria que els plens s’haguessin de celebrar a Joan XXIII, no?