dilluns, 6 de desembre del 2021

Cambrils patenta la vacuna Morapio contra la covid

 


Nou pas de gegant en la lluita contra el puto virus xinès. L’ha donat l’Ajuntament de Cambrils, que està investigant una nova vacuna per aturar l’implacable avenç de la covid al municipi, que avui, amb un risc de rebrot de 861 punts i una velocitat de propagació de 2,22, es troba entre els que presenta més perill de contagi a Catalunya. 

La nova vacuna es diu Morapio, i malgrat que encara es troba en fase experimental, ja està donant bons resultats. Per començar, aporta moltes endorfines a l’organisme humà i és, per tant, altament euforitzant. Per això no és estrany que els qui se l’administren cantin: “A este virus lo vamos a ganar, oé, oé, oé...” i surtin al carrer a aplaudir. 

Una altra dada rellevant és que no genera efectes secundaris, tret d’un lleuger atordiment quan s’esvaeix aquest ardor guerrer inicial, i que es manifesta amb un envermelliment de la cara, raó per la qual cosa es recomana no conduir després de la seva ingesta. Això sí, sempre es pot tornar a casa a quatre potes. 

L’Organització Mundial de la Salut ja ha posat els seus ulls al nou fàrmac, que ho purga tot, fins i tot les promeses electorals. A dalt, el bar Cony d’Estació. (Font: Tururut Viola News).