dissabte, 2 de juliol del 2022

Vox busca notorietat atacant els manters de Salou i Cambrils

 


L’edil de Vox del municipi murcià d’Águilas, Nuria Almagro, ha renunciat a la seva acta com a regidora del partit d’extrema dreta. Almagro assegura que no vol formar part d’un partit que denigra la dona, busca atemorir, recorre a la coacció i demostra comportaments totalitaris i antidemocràtics. 

Sense oblidar l’odi que professa per raó de l’origen, la ideologia o les creences de les persones que no són ells. (Font: elDiario.es). 

A Salou i a Cambrils Vox ja fa temps que es mou de cara a les municipals de l’any vinent amb l’objectiu clar d’entrar en els dos consistoris. 

Fins ara es comportaven de forma moderada assistint a actes, fent-se fotos que penjaven a les xarxes socials i para de comptar. 

Però ahir van decidir fer un pas més. Van alliberar el dimoni que duen a dins i es van desplaçar fins al límit municipal de Salou i Cambrils a la caça de manters. 

Dies abans ja hi havien fet alguna escaramussa per preparar el terreny. 

I efectivament, en arribar van buscar brega, es van ficar amb ells i fins que no se’ls va enfrontar un venedor ambulant, moment que van gravar i penjar a les xarxes socials, la diputada Isabel Lázaro, i les coordinadores de Cambrils, Isabel Segarra, i de Salou, Anabel Rodríguez, no van parar. 

Busquen fer-se veure, esvalotar el galliner perquè saben que entre els ases hi trobaran forat. 

Tant de bo aquestes malànimes de Vox haguessin nascut a l’Àfrica subsahariana sense cap altra opció per sobreviure que jugar-se la vida navegant amb pastera en cerca d’un món millor.