diumenge, 25 de setembre del 2022

Salou, declarada zona amb alcalde catastròfic

 


L’Ajuntament de Salou va anunciar ahir que l’obra de teatre ¡Y por fin volvemos a reír!, que s’havia d’escenificar al Teatre Auditori s’havia hagut de suspendre “per motius de seguretat, tenint en compte la meteorologia”. I que pròximament informarà de la nova data de representació.

És cert que hi havia problemes de seguretat a causa de les últimes tempestes caigudes, com diu l’Ajuntament. Però la culpa no la té la meteorologia, sinó el perillós estat de deixadesa en què es troba l’edifici.

Només cal mirar la foto de dalt per constatar que els danys a causa de les filtracions d’aigua i posterior inundació no són nous.

És més, fa la sensació que l’estructura arquitectònica de la sala està podrida, que en qualsevol moment et pot caure l’edifici a sobre.



N’hi ha més: al pavelló esportiu Salou-Ponent l’aigua va fer malbé el parquet, fins al punt de deformar-lo. Ara entenc per què l’Ajuntament va descriure al seu dia el terra de la pista com a flotant.

És cert que les tempestes intempestives provoquen destrosses, i més amb el canvi climàtic. Però la negligència, la manca de manteniment de les instal·lacions municipals incrementa aquests desastres.

Pere Granados diu que vol tornar a ser alcalde per enèsima vegada, tot i que es troba amb l’aigua al coll.

Doncs bon vent i barca nova, amb Granados!