dilluns, 9 de gener del 2023

Granados va dilapidar 800.000 euros amb el camp de futbol

 


A primers d’any, l’Ajuntament de Salou va informar que ha tret a licitació l’execució de les obres del nou estadi de futbol, atès que l’actual s’ha hagut de desmantellar a causa de les obres de canalització del barranc de Barenys. El pressupost base de licitació és d’1.364.669,75 euros.

Les obres es portaran a terme després de la gran reforma que va experimentar l’estadi el 2019 i que va costar 800.000 euros.

Aquests treballs es van tirar endavant malgrat que l’alcalde, Pere Granados, sabia perfectament que, tot i els successius retards, la canalització del barranc de Barenys era imminent.

És més, l’alcalde sabia des del mes de gener del 2019 que el projecte seria una realitat el juny del mateix any. Justament el mateix mes que es va inaugurar el nou camp de futbol, de manera que el mateix dia que naixia el terreny era condemnat a mort, ja que s’hauria d’enderrocar per resoldre el problema d’inundacions en el barri de la Salut.

És sorprenent l’alegria amb què es llencen els diners públics. Sense que ningú hi demani responsabilitats, ni els partits de l’oposició, sabedors que el futbol és també un graner de vots.

Per això cal preguntar-se, ara que s’acosten les eleccions: no hi ha cap polític decent en aquest poble que ens pugui alliberar del tenebrós govern del d’Albox?

Perquè la sagnia de diners, amb ell, no s’atura.