dimecres, 11 de gener del 2012

Emmordassar l’oposició


Premeu sobre la imatge per ampliar-ne la mida

Aquest és un altre dels articles aportats pel convergent Marc Montagut a la denúncia per calúmnies i injúries contra Pablo Otal (RDS), Antonio Banyeres (PSC) i Martina Fourrier (CiU) després que aquests el qualifiquessin de trànsfuga i denunciessin que la seva dona i una amiga van ser col·locades a dit a l’ajuntament de Salou com a premi pel seu vot a favor a la moció de censura que el 2009 va possibilitar que Pere Granados (FUPS) fos designat alcalde. Es tracta d’un editorial publicat al butlletí de RDS l’octubre del 2010 titulat Emmordassar l’oposició. L’article, en relació a la denúncia de Montagut i Granados, diu: 

“Només l’intent de fer callar l’oposició pot justificar una iniciativa tan lamentable, naturalment recolzada per l’alcalde Granados, el qual sosté Montagut en el seu càrrec després de la moció de censura d’abril de 2009”. (...) “En què hem mentit? En res, tot és rigorosament cert i encara que la signatura de la circular era col·lectiva, els portaveus, en aquells moments Antonio Banyeres, Martina Fourrier i Pablo Otal, hem acceptat gustosos l’envit d’enfrontar-nos a la justícia complint amb el nostre deure de fiscalitzar l’acció d’aquest govern de conveniència, impedint que als trànsfugues i immorals personatges com Montagut els surtin gratis els seus excessos i desapareguin de la vida pública a la que tant de mal fan amb la seva interessada i vergonyosa actitud”. 

El butlletí de RDS havia publicat anteriorment un altre editorial crític, titulat Trànsfugues i traïdors, que segons Montagut i Granados era també constitutiu dels delictes de calúmnies i injúries, però la titular del jutjat d’instrucció número 5 de Tarragona va resoldre ahir que no i en va exculpar els tres imputats.