dimecres, 11 de gener del 2012

Trànsfugues i traïdors


Premeu sobre la imatge per ampliar-ne la mida

Un dels articles que va motivar la denúncia per calúmnies i injúries presentada pel regidor convergent Marc Montagut contra Pablo Otal (RDS), Antonio Banyeres (PSC) i Martina Fourrier (CiU) va ser aquest editorial del butlletí de RDS, en què es qualificava Montagut i Pere Granados de “trànsfugues i traïdors”. De l’editorial, n’extrec els dos darrers paràgrafs, que diuen:
“Més enllà, doncs, de matisos lingüístics respecte a si són o no trànsfugues, convé aclarir la seva alta traïció i anomenar-la pel seu nom. Traïció al seu partit, al seu programa electoral, als seus companys, però sobretot, als seus electors que els van donar la seva legitimitat i confiança en base a un discurs del qual, a data d’avui, ni se’n recorden.
I arribats a aquest punt, unes preguntes per a la reflexió. Hi ha els interessos del partit, en aquest cas Convergència, per sobre dels del poble? Pot tenir autoritat moral un alcalde que renega de militants i programa sota el qual va ser elegit càrrec electe? És normal que tota una tropa d’estómacs agraïts li professin una fidelitat canina? Pensen que les seves misèries han passat desapercebudes?”.
Cal assenyalar que la denúncia contra Otal, Banyeres i Fourrier, per qualificar trànsfuga Montagut i denunciar que la seva dona i una amiga della van ser col·locades a dit a l’ajuntament, també va ser subscrita per Pere Granados. Ahir, el jutjat d’instrucció número 5 de Tarragona en va exculpar tots tres.