dissabte, 29 de novembre del 2014

UMdC es desmarca de Martina i Buira



UMdC es va desvincular ahir de la pròxima entrada de Martina Fourrier i Núria Buira en l’equip de govern de l’ajuntament de Salou, en assenyalar que “aquest acord és aliè a la voluntat i l’esperit dels integrants que formem la llista a les eleccions municipals del 2011”. Segons UMdC, el pacte de les dues regidores amb l’alcalde, Pere Granados, és unilateral i fruit de l’acostament de CDC i UDC amb vista a les eleccions municipals. Vaja, que aquí hi ha tomàquet. Reprodueixo la informació del Diari de Tarragona d’avui:

Salvador Pellicé, cap de llista d’UMdC a les passades eleccions municipals i portaveu del partit fins a finals de juny —va decidir abandonar la política llavors—, va emetre ahir un comunicat discordant amb el pacte de Fourrier i Buira amb CiU. «Unió Municipal de Catalunya es desvincula totalment de l’acord pel qual les dues regidores d’aquesta formació a l’ajuntament de Salou s’incorporaran a l’equip de govern municipal que encapçala Pere Granados».
«Des d’UMdC —afegeix— volem destacar que l’acord és aliè a la voluntat i l’esperit dels integrants que formem la llista a les eleccions municipals del 2011».
«Així mateix, volem destacar que l’acord s’ha adoptat de forma unilateral, fruit d’un acostament entre Convergència Democràtica i Unió Democràtica de cara a les eleccions municipals del pròxim mes de maig».