divendres, 23 de març del 2018

Queixes pel mal estat de la piscina municipal



Diversos veïns de Salou han anunciat que presentaran una queixa a l’Ajuntament pel mal estat en què es troba la piscina municipal. Les anomalies són de tota mena i afecten una instal·lació que fa poc va haver de ser clausurada quatre dies després que s’hi detectés legionel·losi en una dutxa. “Davant el panorama exposat sóc incapaç de continuar portant als meus fills a les classes de natació (que prèviament he pagat) per qüestió de salut fins que no se solucionin les deficiències exposades”, explica Julia García (l’escrit podeu llegir aquí). El resum d’aquestes greus irregularitats és el següent:
· Al febrer no funcionava la calefacció.
· El termòstat interior no ha funcionat en tot el curs.
· La temperatura de l’aigua i de l’ambient sovint no està ben regulada.
· No hi ha pressió suficient perquè funcionin totes les dutxes alhora.
· Insuficient neteja dels vestidors i dutxes, amb recurrents casos d’infecció plantar per berrugues.
· Neteja inadequada del material esportiu utilitzat per als cursets de natació organitzats per l’Ajuntament per als nens (fong negre).
· Aquest fong negre també apareix a la part superior de les parets dels vestidors.
· No es mostren públicament els registres de temperatura i humitat relativa de l’ambient, temperatura de l’aigua ni mesures del desinfectant residual utilitzat, Ph i transparència de l’aigua que ha de tenir controlats.
· Mal estat de l’aigua i forta olor a clor. Una vegada (el 15 de març), un excés de clor va provocar picors al cos, vermellor als peus i els ulls i dificultats respiratòries.
· Falta aigua corrent.