divendres, 16 de juliol del 2021

Granados, el menys indicat per parlar de covid

 



L’alcalde de Salou, Pere Granados, creu que el toc de queda establert per la Generalitat en els municipis més turístics per contenir el coronavirus “arriba tard”, segons va afirmar ahir a TV3

Aquest home és un penques de primera categoria. Sempre ha intentat minimitzar la gravetat de la pandèmia al municipi. Va fer el possible per silenciar el brot que va matar 26 avis a la residència. 

S’ha dedicat a fer crides arreu perquè la gent visiti Salou, atès que el nostre municipi diu que és un lloc segur de covid. Ha carregat contra el Govern català per no aixecar abans el tancament preventiu de bars i restaurants. 

I quan per fi venen els turistes i es torna a emmerdegar tot, llavors en la culpa la Generalitat. A sobre, encara té la barra d’afirmar que com Salou és una destinació de turisme familiar, el toc de queda ens afectarà poc, atès que les famílies “a aquesta hora dormen”. 

Quan és sobradament conegut que la prosperitat de Salou no s’entendria sense la massificació i el turisme de borratxera. No és fàcil, no, trobar algú amb uns pebrots com ell.