dissabte, 17 de juliol del 2021

La Passejada per la República d’enguany serà el 31 de juliol

 


La Plataforma per la Democràcia i la Llibertat de Cambrils, Salou i Vila-seca ha convocat una concentració independentista en favor de la república catalana. 

L’acte es durà a terme el dissabte 31 de juliol a les 19 hores al passeig Jaume I de Salou, entre el Club Nàutic i el monument a Jaume I. 

Hi intervindran la presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie; el president de la Caixa de Solidaritat, Pep Cruanyes; Guillem Fuster, membre del Consell per la República, i Germinal Tomàs, un dels membres dels CDR que van ser detinguts i després empresonats. 

La Plataforma per la Democràcia i la Llibertat de Cambrils, Salou i Vila-seca ja ha convocat concentracions similars durant els estius passats. 

A la de l’any 2020 hi van acudir més de 200 persones. L’acte va ser molt polèmic perquè l’alcalde de Salou, Pere Granados, es va mostrar contrari a la seva celebració i va demanar de manera directa a la Generalitat que no l’autoritzés, cosa que no va succeir. La concentració es va dur a terme sense incidents. (Font: Ràdio Cambrils).