divendres, 12 de novembre del 2021

Cambrils enderrocarà l’antiga estació del tren

 


El regidor d’Urbanisme, Obra pública i Activitats, i portaveu del grup municipal del Nou Moviment Ciutadà a l’Ajuntament de Cambrils, Enric Daza, ha assegurat que la intenció de l’equip de govern és que els pressupostos del 2022 incloguin una partida econòmica per enderrocar l’antiga estació de tren. 

Daza ha explicat que ja hi ha hagut contactes amb l’Adif per demanar el permís per enderrocar l’immoble, seguint allò que marca el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal. 

També ha assegurat que ja s’està treballant en el projecte que ha de concretar com es farà l’enderrocament i com s’uniran les avingudes Vidal i Barraquer i Horta de Sant Maria. El regidor d’Urbanisme ha dit que el projecte està avançat i es podria presentar a inicis del 2022. (Font: Ràdio Cambrils). 

D’aquesta manera, el nou govern de Cambrils enterra la petició de Conservem l’Estació de preservar un edifici que data de 1865. Aquesta plataforma ciutadana demanava rehabilitar la construcció i destinar-la a usos veïnals, una possibilitat que estava estudiant el govern de Camí Mendoza, fins que la moció de censura del passat mes de setembre ho ha trastocat tot. 

La plataforma també demanava que l’Ajuntament assumeixi la titularitat de lestació, ara en mans d’Adif, i que catalogui l’edifici com a bé cultural d’interès local. Però el nou alcalde Oliver Klein i el seu home de confiança, Enric Daza, lluny descoltar-los, han optat per tirar pel dret.