El pregó de la pastissera Montse Abellà va obrir ahir la Fira de Cambrils, que torna a celebrar-se després dels dos anys de pandèmia.
Abellà, una de les alumnes més avantatjades que ha passat per l’escola d’Hoteleria del municipi, va començar a treballar en dos restaurants amb tres estrelles Michelin: El Racó de Can Fabes, de Santi Santamaria, i Le Près d’Eugenie, dels francesos Christine i Michel Guerard.
També es va formar al restaurant Matteo, a Oiartzun, amb una estrella Michelin. La seva carrera professional l’ha desenvolupat, però, al restaurant Santceloni de Madrid, amb dues estrelles Michelin.
Igualment, col·labora amb programes de ràdio i televisió i en premsa escrita, i té previst publicar, ben aviat, el seu primer llibre de receptes d’alta gastronomia amb la col·laboració de la periodista Raquel Sánchez Silva. (Font: Revista Cambrils).
A dalt, dos que estaven molt contents que la famosa filla pròdiga hagués tornat al pueblo.