diumenge, 25 de setembre del 2022

Algú sap si ha plogut a Salou?

 


L’Ajuntament de Vila-seca va informar que a causa de la gran tromba d’aigua del divendres (100 litres per metre quadrat en una estona) es mantenia activat el pla Inuncat.

La forta tempesta de finals d’estiu va provocar talls de llum, de carretera i inundacions. “En aquests moments tenim activats tots els serveis municipals per fer front a aquesta emergència. Seguirem informant”, deia el consistori.

I afegia: “Preguem màxima precaució i que estigueu atents a les comunicacions oficials, tant de l’Ajuntament com de la Generalitat quant a les alertes meteorològiques”.

Ahir, un cop passat l’aiguat, l’alcalde del municipi, Pere Segura, explicava que els serveis municipals havien pogut netejar la platja de la Pineda, les escoles i els centres cívics del municipi, com també els recintes esportius afectats per l’aigua. Fins al punt que a l’estadi municipal es podria disputar el partit de futbol previst.

“Al Conservatori de Música es va treballar a fons fins a les 10 de la nit retirant l’aigua filtrada. Se segueix treballant perquè tots i cadascun dels racons de Vila-seca puguin estar llestos com més aviat millor”, afegia Segura.

A Salou, se sap alguna cosa de l’alcalde, Pere Granados (a dalt, a la dreta).

Algú sap si ha plogut a Salou?