dissabte, 12 de novembre del 2022

El regidor Joan Artigau fa 65 anys

 


L’Ajuntament de Cambrils va viure ahir un dolç homenatge a Joan Artigau amb motiu del seu 65è aniversari. El regidor no adscrit del consistori va ser felicitat per companys de l’equip de govern, segons es va encarregar el PSC de difondre a les xarxes socials.

D’aquesta manera, Artigau s’acosta cada vegada més a l’edat de la jubilació, tot i que en l’àmbit polític ja fa temps que està aparcat.

Els promotors de la moció de censura (PSC, Cs, NMC i PP) li van prometre l’any passat la regidoria de Cultura i Festes si votava a favor de treure ERC i Junts (anterior partit d’Artigau) del govern municipal, però a l’hora de la veritat es va quedar sense càrrec.

El mateix li va passar a la regidora Patricia de Miguel (ex de Cs), a qui li van garantir la regidoria de Seguretat Ciutadana, i encara està esperant.

Els companys de l’equip de govern d’Artigau van aprofitar la celebració per passejar-lo pels diferents departaments del consistori, per si algú necessitava que li portessin un cafè o si s’havien de fer fotocòpies. 

Però, malauradament, tampoc aquesta vegada no va tenir sort, raó per la qual haurà de seguir esperant a veure si algú li dona alguna ocupació a la casa gran, que en el seu cas s’ha quedat petita.