diumenge, 13 de novembre del 2022

Granados es fa l’important muntant un congrés sobre turisme

 


L’Ajuntament de Salou acaba d’anunciar l’organització d’una nova patxanga de l’alcalde, Pere Granados. Es tracta de la primera convenció SalouCongress els dies 28 i 29 de novembre, centrada en el turisme de sol i platja, molt al gust dels seus amics de la rància Associació de Municipis Turístics (AMT) de la qual l’alcalde és vicepresident (els càrrecs repartits entre els vuit ajuntaments que conformen l’AMT són rotatoris).

Entre els assumptes que s’abordaran al teatre auditori, seu de la reunió, hi ha l’evolució del model turístic de costa (cada vegada amb més afluència de ramats salvatges), la recuperació econòmica (just ara, que la recessió està trucant a la porta) i les destinacions turístiques intel·ligents (sobretot a Salou, on aquest atribut humà, en el cas dels nostres governants, sembla brillar per la seva absència).

Les presses amb què Granados ha muntat el xou és evident, ja que falten dues setmanes per a l’acte i a la web oficial es diu que “la informació sobre ponents i moderadors estarà disponible ben aviat…”.

Per cert, a l’apartat de com arribar a Salou hi posen: “En tren”. Concretament, mitjançant l’estació de Salou-PortAventura. 

Per pixar-se, vaja, perquè això vol dir que no hi vindrà ningú!