diumenge, 13 de novembre del 2022

Klein admet que copia projectes de l’anterior govern

 


L’Ajuntament ha impulsat la campanya Cambrils, qualitat ambiental, una iniciativa que vol apel·lar al civisme i animar la ciutadania a posar en pràctica les accions relacionades amb els objectius de desenvolupament sostenible i l’Agenda 2030 de l’Assemblea de les Nacions Unides.

Serà a mitjans d’aquest mes de novembre quan el Departament de Medi Ambient del consistori engegarà aquesta acció de sensibilització que vol posar l’accent en la qualitat de vida de la ciutat, les seves zones verdes i la mobilitat.

L’alcalde de la ciutat, Oliver Klein, ha explicat que “volem que aquesta campanya sigui molt forta, molt desitjada i ambiciosa, que tingui una incidència directa a la població”.

Klein va reconèixer que feia molt temps que es treballava amb aquesta iniciativa (des d’abans de la pandèmia i amb l’anterior govern d’ERC i Junts, en què ell també era fins que va presentar la moció de censura), i que es portarà a terme a través de l’empresa pública Secomsa amb un pressupost inicial de 50.000 euros. (Font: Diari de Tarragona).